austria اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

در کشور اتریش افراد غیر اتریشی می توانند با خرید یا تاسیس شرکت در این کشور اقامت دریافت نمایند. ثبت شرکت در کشور اتریش یکی از روش های اخذ اقامت در این کشور می باشد. انواع شرکت با تفاوت در سطح مسئولیت و نحوه پرداخت مالیات در کشور اتریش وجود دارد، از انواع این شرکتها می توان به شرکت با مسئولیت محدود   Gmbh(معمولترین نوع ثبت شرکت )، شرکت سهامی خاص، شرکت با تشکیلات باز، تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا، تشکیلات شخصی، تشکیلات شرکتی تشکیل شده از افراد حقیقی و حقوقی، تشکیلات شرکتی با مشارکت در بخش سرمایه گذاری اشاره کرد .به طور معمول شرکت های موجود در کشور اتریش بخصوص شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص ملزم به پرداخت مالیات می باشند که نرخ مالیات بر سود شرکت ها از سال ۲۰۰۵ از ۳۴ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است که همین امر موجب توجه بیشتر سرمایه گذاران خارجی شده است .

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت  Gmbh در کشور اتریش عبارتند از :

  • اساسنامه شرکت و تنظیم ان
  • گواهی مجوز تاسیس شرکت مذبور
  • پر کردن فرم ثبت شرکت در اتریش
  • طرح توجیهی اقتصادی
  • مشخصات شرکت مانند نام، موضوع و نوع فعالیت شرکت، میزان مبلغ سرمایه گذاری، تعیین مدیر عامل، تعداد سهامداران، میزان سهم سهامداران شرکت، ادرس شرکت
  • تعیین مدیر عامل، اعضای شرکت، حسابرس، مشاورین حقوقی و مالیاتی
  • سرمایه اولیه شرکت Gmbh مبلغ ۳۵۰۰۰ یورو  می باشد که باید حداقل مبلغ ۱۷۵۰۰ یورو در زمان تاسیس شرکت در حساب بانکی شرکت سپرده گردد. ( این مبلغ بعد از تاسیس شرکت قابل برداشت دارد.)
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • ترجمه گواهی عدم سو پیشینه
  • شناسنامه
  • ترجمه شناسنامه
  • پاسپورت

مزایای ثبت شرکت در کشور اتریش:

  • شخص بدون نیاز به شریک محلی اتریش ، مالکیت ۱۰۰ درصد دارد .
  • شخص می تواند از برند یا مارک تجاری اروپایی برای شرکت خود استفاده نماید .
  • شخص برای سفر، تجارت و اقامت بلند مدت به تمامی قسمت های شنگن دسترسی دارد .
  • شخص می تواند به راحتی برای سفر به تمامی نقاط دنیا ویزا اخذ نماید .
  • شخص می تواند برای خود یا شرکت حساب افتتاح نماید .
  • در اتحادیه اروپا قوانین تجاری و گمرکی برای افراد بصورت آزاد می باشد.
  • متقاضی پس از مدت ۳ سال می تواند برای اقامت دائم درخواست دهد .

متقاضی پس از مدت ۵ سال از اخذ اقامت دائم می تواند برای پاسپورت درخواست نماید.

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

You May Also Like