آشنایی با طرح معاهدات بین المللی ایالات متحده
ایالات متحده آمریکا معاهدات دوستی، بازرگانی و ناوبری را با کشورهای مختلفی در سراسر جهان حفظ میکند. در نتیجه اداره مهاجرت آمریکا طرحهای مهاجرتی- تجاری خاصی را برای شهروندان کشورهای طرف معاهده تجاری- بازرگانی ایجاد کرده است. از طریق طرحهای تخصصی، متقاضیان میتوانند برای ترویج تجارت و سرمایهگذاری وارد ایالات متحده شوند. طرحهای معاهدات بین المللی ایالات متحده عبارتند از:
- طرح معاملهگر معاهده E1: برای مشاغل و افرادی که “تجارت اساسی” را بین کشور خود و ایالات متحده انجام میدهند.
- سرمایه گذار معاهده E2: برای افرادی طراحی شده است که آماده سرمایهگذاری قابل توجه در یک شرکت آمریکایی هستند که حداقل 50٪ مالکیت آن را در اختیار دارند.
- طرح خاص برای استرالیا (Specialty Occupation Professionals): این طراح برای استرالیاییهایی است که میخواهند وارد ایالات متحده شوند تا در یک شغلی تخصصی شرکت کنند.
در این مقاله با ویزای E1، تجارت اساسی و شرایط لازم برای اخذ ویزای بازرگانی آمریکا آشنا خواهیم شد.
ویزای E1 آمریکا چیست؟
برای مهاجرت به آمریکا روشهای مختلفی پیش روی متقاضیان است. کافی است که متقاضی مهاجرت، با توجه به شرایط کاری، تحصیلی و موقعیت ویژهای که دارد، طراح مناسب خود را انتخاب کند. یکی از روشهای مهاجرت به آمریکا، دریافت ویزای E1 یا ویزای بازرگانی است. ویزای E1 آمریکا نمونهای از ویزاهای غیر مهاجرتی است که مخصوص افرادی است که با ایالات متحده آمریکا مبادلات تجاری و بازرگانی دارند.
پس میتوان گفت که ویزای E1 برای تجار و کارمندان یا نمایندگان تجاری شرکتهای بازرگانی است که قصد فعالیت تجاری در آمریکا را دارند. اما هر شرکتی که با آمریکا رابطه تجاری دارد امکان دریافت این ویزا را نخواهد داشت. بلکه باید میزان و حجم کالا یا خدمات مبادله شده گسترده باشد. البته میزان مشخصی برای حجم مبادلات مشخص نشده است. زیرا حجم محصولات و خدمات مبادلهای در هر کدام از صنایع مختلف است.
شرایط لازم برای اخذ ویزای E1 آمریکا؛ شرایط تجاری
تاجران با داشتن شرایط زیر میتوانند برای دریافت ویزای E1 آمریکا اقدام کنند:
- متقاضی تبعه کشوری باشد که با ایالات متحده معاهده بازرگانی، دریانوردی یا توافقنامه بینالمللی داشته باشد. یا اینکه طبق قانون، کشوری واجد شرایط تلقی شود.
- میزان تجارت (حجم مبادلات) قابل توجه باشد.
از اقلام تجاری که بین آمریکا و کشورهای دیگر مبادله میشوند میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم. با استفاده از تجارت این اقلام تجاری، مالک شرکت یا کارمندان آن میتوانند ویزای E1 دریافت کنند.
- انواع کالاها و خدمات
- بانکداری بین المللی
- خدمات بیمه
- حمل و نقل
- گردشگری
- فناوری و انتقال آن
- برخی از فعالیتهای جمع آوری اخبار
توجه داشته باشید که اقلام تجاری تنها به این چند مورد خلاصه نمیشوند. همچنین باید اشاره کنیم که روند مبادله بین دو کشور یا شرکت با آمریکا نباید کوتاهمدت و محدود باشد. منظور از مبادلات تجاری، یک تجارت مداوم است.
منظور از تجارت مداوم برای دریافت ویزای E-1 آمریکا چیست؟
شاید این موضوع به ذهن شما نیز خطور کرده باشد، که آیا با یک مرتبه یا یک سال تجارت با آمریکا میتوانیم ویزای E1 این کشور را دریافت کنیم؟ در جواب به این سوال باید گفت که خیر. منظور از تجارت اساسی، مقدار تجارتی است که برای اطمینان از جریان مداوم اقلام بینالمللی بین ایالات متحده و کشور معاهده کافی باشد. همچنین جریان پیوسته معاملات متعددی را در طول زمان در نظر خواهد گرفت.
آیا ارزش مالی اقلام تجاری در دریافت ویزای E1 نقش دارد؟
برای دریافت ویزای E1 آمریکا، حجم بالای معاملات مهم است، اما ارزش پولی یا حجم کالا و خدمات مهم نیست. اما باید گفت که ارزش پولی معاملات یک عامل مرتبط در تجارت اساسی است و در پروسه بررسی پرونده مهاجرتی وزن بیشتری به مبادلات متعدد با ارزش بالا داده میشود. برای کسب و کارهای کوچک، درآمد حاصل از ارزش معاملات متعدد که برای حمایت از تاجر معاهده و خانواده او کافی باشد، عاملی مطلوب در پروسه مهاجرت است.
تا اینجا در مورد شرایط لازم کاری بین تاجر و ایالات متحده صحبت کردیم. حال در ادامه این مطلب از رسام به معرفی شرایط لازم برای دریافت ویزای E1 آمریکا برای خود متقاضی یا تاجر خواهیم پرداخت.
صلاحیت عمومی یا شرایط شخص متقاضی برای دریافت ویزای E1 آمریکا
کارمند یا تاجری که قصد دریافت ویزای E1 آمریکا را دارد باید شرایط زیر را دارا باشد:
- داشتن تابعیت کشور دارای معاهده با آمریکا
- متقاضی کارمند شرکت طرف تجارت بوده و تمامی قانون مربوط به کارمندی را دارا باشد. به این معنی که درگیر وظایف اجرایی یا نظارتی باشد یا در صورت استخدام با ظرفیت کمتر، دارای صلاحیتهای ویژهای باشد که فعالیتهای او را برای عملکرد کارآمد شرکت معاهده ضروری است.
وظایفی که جنبه اجرایی یا نظارتی دارند، وظایفی هستند که در درجه اول کنترل و مسئولیت نهایی کارمند را در قبال عملیات کلی شرکت معاهده یا جزء اصلی آن فراهم میکنند. در مورد صلاحیتهای ویژه باید بگوییم که مهارتها یا استعدادهایی هستند که خدمات کارمند را برای عملکرد کارآمد شرکت معاهده ضروری میکند.
از شرایط لازم شخص متقاضی برای دریافت ویزای E1 آمریکا میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تخصص ثابت شده در حوزه عملیاتی
- نبود کارمندی دیگر با این مهارتهای خاص
- مدارک دریافت حقوق بالای کارمند به دلیل صلاحیتهای خاص
- راحتی در دسترس بودن یا پیدا کردن کارمندی با این مهارتها و مدارک در آمریکا
به غیر از این موارد، متقاضی ویزای E1 باید شرایط دیگری نیز داشته باشد. به عنوان مثال داشتن دانش زبان انگلیسی برای برطرف کردن نیازها و روابط کاری خود.
اگر کارفرما تابعیت کشور معاهده را نداشته باشد چه میشود؟
اگر کارفرمای اصلی شرکت، شهروند کشور طرف معاهده با آمریکا نباشد، باید حداقل 50 درصد از شرکت متعلق به افرادی باشد که تابعیت کشور معاهده را دارند. این مالکان باید یکی از دو حالت زیر را دارا باشند:
- وضعیت تجارت غیرمهاجر را حفظ کنند.
- اگر مالکان آنها در ایالات متحده نیستند (در صورتی که به دنبال پذیرش در این کشور هستند) باید به عنوان تاجران معاهده غیرمهاجر طبقهبندی شوند.
شرایط و ضوابط کاری ویزای E-1 برای کارمندان و تاجران
تاجر و کارمندان طرف معاهده با آمریکا، در این کشور فقط میتوانند در همان شرکتی که در زمان اعطای طبقهبندی مورد تایید قرار گرفته است، کار کنند. اما در مواردی کارمندان میتوانند برای هلدینگ (شرکت مادر) یا یکی از شرکتهای تابعه آن کار کنند تا زمانی که:
- ارتباط بین سازمانها برقرار میشود.
- استخدام فرعی به مهارتهای اجرایی، نظارتی یا ضروری نیاز دارد.
- شرایط و ضوابط استخدام تغییر نکرده است.
اداره کل مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) باید هرگونه تغییر اساسی در شرایط و ضوابط وضعیت E-1 را تایید کند. تغییر اساسی به عنوان یک تغییر در ویژگیهای اساسی کارفرما تعریف میشود که بر شایستگی افراد غیر شهروند برای طبقهبندی E تاثیر میگذارد، مانند موارد زیر:
- ادغام
- تحصیل
- فروش بخشی که فرد غیر شهروند در آن مشغول به کار است.
- رویداد دیگری که بر روابط تایید شده قبلی تاجر یا کارمند با شرکت معاهده تاثیر میگذارد.
در مواردی که چنین تغییر اساسی وجود داشته باشد، تاجر یا شرکت تجاری معاهده (در صورتی که بخواهد به استخدام غیر شهروند در وضعیت E-1 ادامه دهد) باید USCIS را با ارسال فرم جدید I-129 همراه با کارمزد اطلاع دهد. در همین حین میتواند به طور همزمان درخواست تمدید کند.
مدارک لازم برای اخذ ویزای E1 آمریکا
نوع مدارک با توجه به شرایط هر متقاضی کمی متفاوت است. اما مدارک عمومی عبارتند از:
- پاسپورت با اعتبار 6 ماهه پس از اقامت در USA
- عکس پاسپورتی
- تایید فرم DS-160 برای متقاضی و افراد وابسته
- برای تاجر معاهده غیر مهاجر، فرم DS-156E امضا شده توسط افسری که از نظر قانونی دارای اختیار عمل از طرف شرکت است.
- تایید پرداخت هزینه ویزا
- نامهای که خلاصهای از الزامات ویزای E1 و نحوه انجام آنها توسط متقاضی و کسب و کار او است.
- اصل و کپی مدارک شناسایی افراد تحت تکفل متقاضی (سند یا گواهی ازدواج، شناسنامه و… )
تمامی این مدارک در زمان مصاحبه نیاز بوده و باید اصل و کپی آنها را با خود به همراه داشته باشید.
مدارک پشتیبانی برای ویزای E1 چیست؟
به غیر از مدارک عمومی درخواستی، متقاضی باید اسناد دیگری نیز ارائه دهد تا صلاحیت خود را برای ویزا مشخص کند. این مدارک ممکن است شامل موارد زیر باشند:
- اثبات ملیت: کپی از صفحه بیوگرافی پاسپورت (صفحه بیوگرافی صفحهای است که اطلاعات بیوگرافی مانند نام، تاریخ تولد، شماره پاسپورت، تاریخ انقضا را دارد)
- اثبات مالکیت کسب و کار: این مورد به شکل کسب و کار بستگی دارد که برخی از آنها به صورت زیر است:
نوع مالکیت | مدارکی که باید ارائه شود |
مالکیت یگانه | مدارک ثبت کسب و کار |
شراکت | قرارداد مشارکت یا سرمایه گذاری مشترک |
گواهی سهام یا اسنادی که کل سهام منتشر شده و سهام موجود را نشان میدهد. | |
شرکت | گواهی سهام یا سهام که توزیع مالکیت را نشان میدهد. |
ماتریس شرکتی | |
اگر به صورت عمومی در بورس اصلی یک کشور معاهده معامله میشود، نمونهای از قیمتهای سهام اخیرا منتشر شده را درج کنید. |
همچنین باید اشاره کنیم که اسناد تجاری شامل موارد زیر میشوند:
- بارنامهها
- سفارش خرید
- اعتبار اسنادی
- قراردادهای فروش یا قراردادهای خدمات
- بروشورهای تجاری
- لیستهای مشتریان
- موجودیهای حامل
- اسناد بیمه نامه
- دفاتر حسابهای دریافتنی و حسابهای پرداختنی
- و اسناد دیگری که به اثبات اینکه تجارت بین المللی قابل توجه است کمک میکند و حداقل 51 درصد تجارت بین کشور معاهده و ایالات متحده است.
توجه: از آنجایی که شرایط از متقاضی به متقاضی دیگر بسیار متفاوت است، اسناد خاص نیز ممکن است متفاوت باشد. متقاضیان باید انتظار داشته باشند که افسر کنسولگری تمام موارد مورد نیاز خود را برای تصمیم گیری در مورد درخواست بخواهد. بنابراین، برای جلوگیری از تاخیر در روند پرونده مهاجرتی خود، باید تمامی مدارک درخواستی را در زمان مقرر ارائه دهید.
مراحل دریافت ویزای E1 آمریکا به چه صورتی است؟
احتمال دارد که روند درخواست ویزای E1 در سفارت/ کنسولگریهای کشورهای مختلف متفاوت باشد. بنابراین، بهتر است دستورالعملهای موجود در وبسایت سفارت/کنسولگری که در آن درخواست میکنید را دنبال کنید. همچنین بهتر است برای راهنمایی با یک کارشناس مهاجرت مشورت کنید. اما به طور کلی، هر متقاضی برای درخواست ویزای E1 آمریکا باید موارد زیر را انجام دهد:
- تکمیل فرم DS-160، درخواست ویزای غیر مهاجرتی آنلاین: پس از تکمیل فرم آنلاین، باید صفحه تاییدیه را پرینت گرفته تا بعدا آن را به مصاحبه حضوری ببرید.
- آپلود عکس: در حین تکمیل درخواست باید عکس خود را در فضای ارائه شده آپلود کنید.
- پرداخت هزینهها: متقاضی باید هزینه مورد نیاز برای درخواست خود را پرداخت کند. مقدار کل ممکن است بسته به کشور مبدا متفاوت باشد.
پس از تکمیل این مراحل باید منتظر جواب و تعیین زمان برای مصاحبه حضوری باشد.
برنامهریزی درست و کامل برای مصاحبه حضوری
پس از پُر کردن فرمهای درخواستی، باید برای مصاحبه برنامهریزی کنید. مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده در کشور محل اقامت دائم یا در کشور همسایه باشد (برای کشورهایی که سفارت آمریکا در آنجا فعال نیست). باید اشاره کنیم که زمان انتظار برای مصاحبه حضوری بسته به مکان و فصل متفاوت است.
در مواردی که متقاضی قصد همراه بردن خانواده خود به آمریکا را دارد، مصاحبهای با اعضای خانواده انجام میشود. معمولا برای متقاضیان زیر 13 سال یا بالای 80 سال مصاحبه انجام نمیشود. اما انجام مصاحبه با این دسته از افراد تحت اختیار افسر کنسولگری است.
چه کسانی میتوانند برای تغییر وضعیت به طبقه بندی E-1 اقدام کنند؟
برای دریافت ویزای E1 آمریکا، تاجری که معاهده تجاری در حال انجام دارد و در این کشور حضور دارد (به صورت غیر مهاجر قانونی)، میتواند فرم I-129 را ارسال کند. اداره مهاجرت بعد از بررسی وضعیت متقاضی و روند معاملات تجاری، برای او ویزای E1 را صادر خواهد کرد.
اگر متقاضی کارمندی از شرکت تجاری باشد که در حال حاضر در ایالات متحده با وضعیت غیر مهاجر قانونی حضور دارد، برای دریافت ویزای E1 آمریکا، کارفرما باید به جای او اقدام کند. کارفرمای واجد شرایط باید فرم I-129را از طرف کارمند خود ارسال کند.
با ویزای E1 آمریکا چه مدت میتوان در این کشور اقامت داشت؟
در صورت دریافت ویزای E1 تاجر یا کارمند واجد شرایط اجازه اقامت اولیه، تا حداکثر 2 سال را دارد. اما متقاضیان میتوانند با درخواست تمدید اقامت با ویزای E1 یا تغییر وضعیت به نوع دیگر، 2 سال دیگر در آمریکا اقامت داشته باشند. نکته مثبت این است که هیچ محدودیتی در تعداد تمدیدهای ویزای E-1 آمریکا وجود ندارد.
هزینههای ویزای E1 آمریکا چقدر است؟
با توجه به اینکه تنها افرادی که روابط تجاری با کشور آمریکا دارند میتوانند برای دریافت ویزای E1 درخواست دهند؛ پس میتوان گفت که دریافت این ویزا نسبت به سایر روشهای مهاجرت به آمریکا کم هزینهتر است. هزینههای ویزای E1 آمریکا شامل موارد زیر است:
- هزینه فرم DS-160 و I-129
- هزینه تهیه پاسپورت
- تهیه مدارک
- هزینه ترجمه مدارک
- سفر به یکی از کشورهای همسایه برای شرکت در مصاحبه
- هزینه صدور ویزا
- هزینه اخذ وکیل
متقاضیان در صورت تمایل میتوانند برای پرونده تجاری و مهاجرتی خود وکیل بگیرند. اما امکان انجام پروسهها اداری بدون وکیل ممکن است. البته باید اشاره کنیم که روند اداری و پیچیدگیهای قوانین تجاری و مهاجرتی سخت و گیج کننده است. به همین دلیل پیشنهاد میشود در روند مهاجرت و دریافت ویزای کاری، سرمایهگذاری و حتی ویزای توریستی آمریکا از مشاورین این حوزه کمک بگیرید.
مزایای ویزای بازرگانی E1 چیست؟
از مزایای دریافت ویزای E1 آمریکا میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- کوتاه بودن پروسه اخذ ویزا
- عدم نیاز به مدرک زبان در سطح خاصی
- هزینه بسیار پایین دریافت ویزا
- امکان همراهی همسر و فرزندان
- محدودیتی برای تمدید ویزا وجود ندارد.
- محدودیتی در میزان ارزش پولی معامله تجاری یا حجم آن وجود ندارد.
با ویزای E1 آمریکا میتوانید مجوز کار در آمریکا را برای همان شرکت یا کارفرمایی که در کشور مبدا برای او فعالیت تجاری انجام دادهاید؛ دریافت کنید.
تفاوت ویزای E1 و E2 چیست؟
برای بررسی تفاوت بین E1 و E2 باید با ویزای E2 آمریکا نیز آشنایی داشته باشیم. ویزای E2 آمریکا به اتباع خارجی کشورهای معاهده که امکان سرمایهگذاری و مدیریت کسب و کار در ایالات متحده را دارند، داده میشود. این ویزای غیر مهاجرتی فقط برای کشورهایی است که قرار سرمایهگذاری دو جانبه با ایالات متحده دارند.
تفاوتهای کلیدی ویزای E1 و E2 آمریکا به صورت زیر است:
- تمرکز اصلی E1 تجارت است. در حالی که در E2، تمرکز سرمایهگذاری است.
- هدف از برنامه E1 افزایش و تسهیل فعالیتهای تجاری مداوم ایالات متحده آمریکا با کشورهای معاهده است. اما در E2 هدف سرمایهگذاری موفق و رشد اقتصادی در USA است.
- برای دریافت E1، متقاضی ملزم به انجام هیچ گونه سرمایهگذاری نیست. اما در E2 انجام سرمایهگذاری شرط اصلی دریافت ویزا است.
- حداقل سرمایه گذاری لازم برای ویزای E2حدود 100000 دلار در یک شرکت است. این در حالی است که در ویزای E1 حجم و ارزش پولی معاملات مهم نیست.
- در هر دو طرح E1 و E2 متقاضی 2 سال اقامت آمریکا را دریافت میکند. اما میزان اعتبار از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.
برخی از مشاغلی که میتوان تحت وضعیت E2 در USA سرمایهگذاری کرد شامل: املاک، گردشگری، آموزش، خدمات خانگی، ساخت و ساز میشوند. این چند مورد تنها بخشی از مشاغل هستند و تنوع مشاغلی که در آمریکا میتوان در آنها سرمایهگذاری کرد بسیار زیاد است.
کشورهای مجاز برای اخذ ویزای E1 کدامند؟
شهروندان کشورهای زیر امکان دریافت ویزای E1 آمریکا را در صورت داشتن سایر شرایط لازم دارند:
آرژانتین | استرالیا | اتریش | بلژیک | بولیوی |
بوسنی و هرزه گوین | برونئی | کانادا | شیلی | چین (تایوان) |
کلمبیا | کاستاریکا | کرواسی | دانمارک | استونی |
اتیوپی | فنلاند | آلمان | یونان | هندوراس |
ایرلند | اسرائیل | ایتالیا | ژاپن | عمان |
کره جنوبی | کوزوو | لتونی | لیبریا | لوکزامبورگ |
مکزیک | مونته نگرو | هلند | مقدونیه | نروژ |
پاکستان | پاراگوئه | لهستان | فیلیپین | صربستان |
سنگاپور | اسلوونی | اسپانیا | سوئد | سوئیس |
تایلند | بریتانیا | ترکیه |
برای شهروندان برخی از این کشورها امکان سرمایهگذاری در آمریکا و دریافت ویزای E2 نیز فراهم است. با توجه به اینکه کشور ایران با آمریکا رابطه تجاری رسمی ندارد، امکان دریافت این ویزا برای شهروندان ایرانی وجود ندارد.
دریافت بدون مشکل ویزای E1 آمریکا با هلدینگ رسام
هر برنامه مهاجرتی روند اداری مخصوص به خود را دارد. ویزای بازرگانی یا E1 آمریکا نیز به دلیل اینکه با توجه به شرایط خاص بازرگانی یا تجاری متقاضی صادر میشود، روند اداری و قوانین نسبتا پیچیدهای دارد. متقاضیانی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند، اما زمان یا حوصله کافی برای انجام پروسههای اداری را ندارند، میتوانند از مشاورین این حوزه کمک بگیرند.
یکی از مجموعههای مهاجرتی فعال در ایران و حتی جهان، هلدینگ رسام است. این مجموعه در کشور ایران و کانادا به صورت رسمی به ثبت رسیده و سابقه دراز مدتی در پروندههای موفق مهاجرتی دارد. هلدینگ رسام برای راحتی در روند فرآیندهای مهاجرتی و به دلیل حجم بالای پروندههای خود در شهرهای تهران، برلین، وین، آتن، تورنتو و ونکوور دفتر نمایندگی فعال دارد. برای ارتباط با مشاورین رسام از روشهای زیر میتوانید استفاده کنید:
- مراجعه به دفتر تهران
- تماس با شماره تلفن 02188566803
- شماره واتس آپ 09026615141
- ایمیل info@rasamholding.com
با راهنمایی مشاورین مجرب رسام روند جمعآوری مدارک و دریافت تاییدیه فرمهای درخواستی برای ویزای E1 را کوتاه خواهید کرد.
سوالات متداول در مورد ویزای E1 آمریکا
با دریافت ویزای E1 آمریکا تاجر یا کارمند اجازه دارد تا افراد تحت تکفل خود را به این کشور ببرد. این افراد تحت تکفل شامل همسر، فرزندان زیر 21 سال و حتی مادر و پدر میشوند. البته لازم است که فرآیند درخواست E1 به عنوان افراد وابسته طی شود.
همسر تاجر یا کارمند دارای ویزای E1 آمریکا با پر کردن فرم I-765 در USCIS میتواند برای مجوز کار درخواست دهد. اگر USCIS درخواست مجوز کار را تایید کند، شخص میتواند بدون محدودیت در هر بخشی از ایالات متحده کار کند. فرزندان نیز میتوانند در طول اقامت خود در ایالات متحده در هر سطحی تحصیل کنند.
دادخواست باید شامل شواهدی باشد که نشان دهد تاجر معاهده یا کارمند آسیب دیده همچنان واجد شرایط طبقهبندی E-1است. از کارفرمایی که دیگر غیرمهاجر E-1 را استخدام نمیکند، خواسته میشود که پس از خاتمه استخدام غیرمهاجر E-1، USCIS را از این موضوع مطلع کند.
تاجر معاهده ملزم نیست فرم جدید I-129 را برای اطلاع USCIS در مورد تغییرات غیر ماهوی ارسال کند. با این حال، یک معاملهگر معاهده یا شرکت کارمند E-1 ممکن است برای تعیین اینکه آیا تغییر اساسی در نظر گرفته میشود، از USCIS مشاوره بخواهد. برای درخواست مشاوره، تاجر معاهده یا شرکت باید فرم I-129 را همراه با هزینه و شرح کامل تغییر ارسال کند.
طول دوره بررسی پرونده مهاجرتی E1 بستگی به ظرفیت سفارت آمریکا یا اداره مهاجرت (USCIS) دارد. اما در حالت کلی زمان پردازش بین 2 تا 4 هفته است.
به دلیل آنکه دارندگان ویزای بازرگانی به صورت پیوسته باید ثابت کنند که قصد بازگشت به کشور مبدا خود را دارند، اخذ گرین کارت برای آنها دشوار است. افرادی که قصد سکونت دائم در آمریکا را دارند باید ویزای خود را از E1 به ویزای H1B آمریکا تغییر دهند و یک شغل با کارفرمایی که از آنها حمایت کند پیدا کنند.