اخذ ویزای E2 آمریکا

در کنار ویزای کاری، تحصیلی، تجاری و سیاسی، یک نمونه دیگر وجود دارد که به آن ویزای E2 آمریکا یا سرمایه گذاری می‌گویند. با استفاده از این ویزای غیر مهاجرتی، افرادی که تمایل به سرمایه گذاری در آمریکا دارند می‌توانند اقامت موقت این کشور را دریافت کنند. البته کارمندانی که در شرکت‌هایی که با آمریکا از طریق معاهدات تجاری-بازرگانی و کشتیرانی ارتباط دارند، نیز می‌توانند ویزای E2 را دریافت کنند.

آیا می‌توان گفت که تنها شهروندان کشورهایی که با آمریکا مراوده تجاری، بازرگانی و کشتیرانی دارند می‌توانند ویزای E2 را دریافت کنند؟ امکان دریافت این ویزا برای ایرانیان وجود دارد؟ چه میزان سرمایه‌ای برای دریافت این ویزا نیاز است؟ به منظور دریافت پاسخ این سوالات و آشنایی با ویزای E2 آمریکا، این مطلب از مجموعه هلدینگ رسام را مطالعه کنید. هلدینگ رسام یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های مهاجرتی در ایران با سابق کاری بالا است. این هلدینگ علاوه بر تهران و مشهد در شهرهای بزرگی همچون ونکوور، تورنتو و ارواین آمریکا دفتر نمایندگی دارد. به همین علت از جدیدترین قوانین مهاجرتی مطلع است. پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

فهرست مطالب

ویزای E2 آمریکا چیست؟

یک نمونه از ویزاهای تجاری برای مهاجرت به آمریکا، ویزای E2 است. ویزای E2 آمریکا نمونه‌ای از ویزاهای غیر مهاجرتی برای سرمایه گذاران، کارآفرینان و افرادی است که به دنبال ایجاد کسب و کار در این کشور هستند. به همین دلیل به این ویزا، ویزای سرمایه گذاری می‌گویند. متقاضیان این طرح باید یک کسب و کار در آمریکا راه‌اندازی کنند یا در یک شرکت تاسیس شده سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام دهند. البته این متقاضیان باید در کسب و کاری که راه می‌اندازند یا سرمایه‌گذاری می‌کنند مشغول به کار شوند.

مانند دیگر انواع ویزای تجاری، همچون ویزای E1 آمریکا، تنها شهروندان کشورهایی که با آمریکا معاهدات تجاری، بازرگانی، ناوبری یا توافقنامه‌های بین‌المللی تجاری دارند می‌توانند درخواست ویزای سرمایه گذاری دهند.

طول اقامت؛ ویزای E-2 چند ساله است؟

ویزای سرمایه گذاری آمریکا یا E2 معمولا به صورت 2 ساله صادر می‌شود. اما دارندگان این ویزا می‌توانند به صورت نامحدود آن را تمدید کنند. هیچ محدودیت یا قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای عدم تمدید این ویزا وجود ندارد. اما همه غیر مهاجران دارنده ویزای E2 باید قصد خروج از ایالات متحده آمریکا را تا زمانی که وضعیت آن‌ها منقضی شود حفظ کنند.

آیا با ویزای E-2 می‌توان گرین کارت دریافت کرد؟

در تعریف ویزای E2 گفته می‌شود که ویزایی غیر مهاجرتی است. این عبارت به این معنی است که دارنده آن به دلیل فعالیت تجاری و کاری خود در این کشور حضور خواهد داشت. پس در زمان اخذ ویزا و روند اداری آن، متقاضی باید نشان دهد که قصد برگشت به کشور مبدا خود را دارد. در این حالت دریافت اقامت دائم و گرین کارت آمریکا سخت خواهد شد.

اما دریافت گرین کارت، کار غیر ممکنی نیست. کافی است که متقاضی ویزای خود را به ویزای کاری دیگری تغییر دهد. به عنوان مثال ویزای کاری که به پیشنهاد شغلی و حمایت کارفرما نیاز داشته باشد. برای راهنمایی در مورد اخذ گرین کارت آمریکا پس از دریافت E2 با مشاورین متخصص رسام مشورت کنید. مشاورین رسام به توجه به شرایط شما، بهترین راه‌حل را پیشنهاد می‌دهند.

آیا متقاضی ویزای E2 می‌تواند خانواده خود را به آمریکا ببرد؟

یکی از مزایا خوب ویزای سرمایه گذاری این است که دارنده آن می‌تواند همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سالش را با خود همراه سازد. هیچ محدودیت ملیتی برای همسر و حتی فرزندان در این طرح وجود ندارد. کافی است که متقاضی حین روند اداری، فرم‌های لازم برای همراهی همسر و فرزندان خود را ارائه دهد.

فرمی که خانواده متقاضی E2 باید تکمیل کننده به صورت زیر است:

  • اگر خانواده از قبل در آمریکا اقامت داشته باشند: برای تمدید یا تغییر وضعیت اقامتی خانواده به ویزای E2، باید فرم I-539 پر و ارسال شود.
  • اگر خانواده خارج از آمریکا باشند: در این حالت باید همراه با متقاضی فرم‌های ویزای E-2 را پر کنند.

صلاحیت‌های عمومی یا شرایط لازم برای اخذ ویزای E2 آمریکا

برای واجد شرایط بودن در طبقه بندی E-2، سرمایه گذار معاهده باید موارد زیر را دارا باشد:

  • تبعه کشوری باشد که ایالات متحده با آن معاهده بازرگانی و کشتیرانی دارد.
  • مقدار قابل توجهی سرمایه را در شرکتی آمریکایی سرمایه‌گذاری کند.
  • متقاضی باید نشان دهد که برای توسعه تجارت یا رهبری شرکتی که راه‌اندازی کرده یا در آن سرمایه‌گذاری کرده، به دنبال اقامت در آمریکا است.
  • کسب و کاری که راه‌اندازی یا در آن سرمایه‌گذاری می‌شود، باید یک تجارت فعال و انتفاعی باشد.
  • کسب و کاری که در آن سرمایه گذاری می‌شودرا نمی‌توان یک شرکت حاشیه‌ای در نظر گرفت.
  • متقاضی باید برای هدایت و توسعه تجارت خود وارد ایالات متحده شود.

برای نشان دادن این هدف، متقاضی باید حداقل 50 درصد از مالکیت شرکت را در اختیار داشته باشد.

منظور از سرمایه‌گذاری برای دریافت ویزای E2 چیست؟

برای دریافت ویزای E-2 متقاضی باید از وجه نقد یا دارایی خود در یک پروژه تجاری با هدف ایجاد سود استفاده کند. البته سرمایه‌گذاری باید نشان دهد که وجه سرمایه‌گذاری خود را از طریق فعالیت‌های غیر مجرمانه به دست آورده است.

حداقل میزان سرمایه برای طرح‌های تجاری و بازرگانی مشخص نشده است. زیرا هر نوع سرمایه‌گذاری به میزان سرمایه مشخیص نیاز دارد. این موضوع یکی از مزایای ویزای E2 است. اما میزان سرمایه‌گذاری باید قابل توجه باشد و سرمایه‌گذاری حداقل 50 درصد مالکیت شرکت را بدست بیاورد. مقدار قابل توجهی از سرمایه عبارت است از:

  • پرداخت هزینه کل خرید یک شرکت جدید یا قدیمی
  • میزان هزینه پرداختی باید به گونه‌ای باشد که تعهدات مالی سرمایه‌گذار برای عملکرد موفقیت آمیز شرکت کافی باشد.
  • مبلغ سرمایه‌گذاری باید به اندازه‌ای باشد که سرمایه‌گذار بتواند شرکت را توسعه و هدایت و پشتیبانی کند.

توجه داشته باشید که هر چه هزینه‌های بنگاه اقتصادی یا شرکت کمتر باشد، میزان سرمایه‌گذاری باید بیشتر یا قابل توجه‌تر باشد.

صلاحیت‌های عمومی یا شرایط لازم برای دریافت ویزای E2 آمریکا برای کارمندان

کارمندانی که در شرکت‌هایی فعالیت دارند که با آمریکا معاهدات تجاری- بازرگانی دارند، برای دریافت ویزای E2 باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • کارفرمای خارجی اصلی باید تابعیت کشوری که با آمریکا در حال معاهده است را دارا باشد.
  • متقاضی تمامی فاکتورهای کارمندی (طبق قانون مربوطه) را داشته باشد.
  • کارمند علاوه بر انجام وظایف اجرایی یا نظارتی شغل خود، دارای صلاحیت‌های خاص آن حیطه کاری باشد.

در صورتی که شرکت اصلی برای یک شخص نباشد، حداقل 50 درصد آن باید متعلق به افرادی در ایالات متحده باشد که تابعیت کشور معاهده را دارند. این مالکان باید:

الف) وضعیت سرمایه‌گذار غیرمهاجر را حفظ کنند یا

(ب) اگر مالکان در ایالات متحده نیستند، در صورت درخواست پذیرش در این کشور، باید به عنوان سرمایه‌گذاران معاهده غیرمهاجر طبقه‌بندی شوند.

منظور از وظایف اجرایی یا نظارتی کارمند یا صلاحیت‌های ویژه چیست؟

وظایفی که جنبه اجرایی یا نظارتی دارند، وظایفی هستند که در درجه اول کنترل و مسئولیت نهایی کارمند را در قبال عملیات کلی شرکت یا یکی از اجزای اصلی آن فراهم می‌کنند.

صلاحیت‌های ویژه مهارت‌ها یا استعدادهای ضروری هستند که کارمند باید آن‌ها را داشته باشد تا بتواند عملکرد کارآمدی در حین کار در شرکت مورد معاهده انجام دهد. چندین شرایط دیگر نیز وجود دارد که با توجه به نوع شرکت و حوزه کار متفاوت هستند. برای از این شرایط عبارتند از:

  • میزان تخصص ثابت شده کارمند در حوزه عملیاتی
  • کارمند مهارت‌های خاصی داشته باشد.
  • حقوق دریافتی کارمند بالا باشد.
  • مهارت یا مدرک خاص کارمند به راحتی در آمریکا در دسترس هست یا خیر؟

در این ویزای شرایط دیگری مانند سطح زبان انگلیسی خیلی سخت‌گیرانه پیگیری نمی‌شود. همین که شخص بتواند نیاز خود برای ارتباط کاری و اجتماعی را برطرف سازد کافی است. البته باید اشاره کنیم که در مواردی برخی مهارت‌ها ضروری در نظر گرفته می‌شوند که در این حالت به عنوان شرایط اصلی به متقاضی اعلام خواهد شد.

ضوابط کاری ویزای E2 آمریکا برای سرمایه‌گذار و کارمند

سرمایه گذار یا کارمند قراردادی دارای ویزای E2 فقط می‌تواند در فعالیتی کار کند که در زمان اعطای ویزا مورد تایید قرار گرفته است. اما استثنایی وجود دارد که کارمندان دارای ویزای E2 می‌توانند برای شرکت مادر (هلدینگ اصلی) سازمانی که با ایالات متحده آمریکا معاهده دارد یا شرکت‌هایی تابعه آن کار کند تا زمانی که:

  • ارتباط بین سازمان‌ها برقرار است.
  • استخدام فرعی به مهارت‌های اجرایی، نظارتی یا ضروری کارمند نیاز دارد.
  • شرایط و ضوابط استخدام تغییر نکرده است.

در صورت هرگونه تغییر اساسی در شرایط، اداره مهاجرت (USCIS) باید وضعیت E-2 را تایید کند. منظور از تغییر اساسی، تغییری در ویژگی‌های کارفرما است که بر واجد شرایط بودن متقاضی برای ویزای E2 تاثیر می‌گذارد، مانند:

  • ادغام شرکت‌ها
  • تحصیل
  • فروش قسمتی از شرکت که متقاضی در آن مشغول به کار است.
  • رویداد دیگری که بر روابط تایید شده قبلی سرمایه گذار یا کارمند با شرکت معاهده تاثیر می‌گذارد.

این موارد تنها بخشی از تغییرات اساسی هستند که ممکن است ایجاد شوند. اما در حالت کلی در صورت بروز هر یک از این تغییرات، سرمایه‌گذار معاهده یا شرکت بخواهند ویزای E2 خود را حفظ کنند، باید با ارسال فرم I-129 و پرداخت هزینه، USCIS را مطلع کند و به طور همزمان درخواست اقامت خود را تمدید کند.

متقاضیان باید در فرم I-129 شواهدی که نشان دهد سرمایه‌گذار معاهده یا کارمند آسیب دیده همچنان واجد شرایط دریافت ویزای E2 است را نشان دهند. از طرفی دیگر از کارفرمایی که دیگر تمایل ندارد کارمند غیرمهاجر E-2 را استخدام کند، خواسته می‌شود که پس از خاتمه قرارداد استخدام غیرمهاجر E-2، سازمان USCIS را مطلع کند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای E2 آمریکا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری را به دو دسته مدارم عمومی و تخصصی طرح تقسیم کرده‌ایم. مدارک عمومی عبارتند از:

  • عکس پاسپورتی
  • پاسپورت با اعتبار 6 ماهه پس از اقامت در آمریکا
  • رزومه کاری
  • مدارک شناسایی
  • مدارک و سوابق کاری
  • اسناد تمکن مالی

این مدارک در اغلب ویزاهای مانند ویزای توریستی آمریکا نیز باید ارائه شوند.

مدارک تخصصی برای اخذ ویزای E-2 آمریکا

از جمله مدارک تخصصی برای اخذ ویزای E-2 آمریکا می‌توان به چند مورد زیر اشاره کرد:

  • بیزینس پلنی 5 ساله که طرح سرمایه‌گذاری آینده را نشان می‌دهد.
  • سوابق کاری متقاضی که نشان دهنده وظایف اجرایی، نظارتی یا مهارت‌ها خاص خود در حوزه کاری است.
  • اثبات مالکیت سرمایه و سهام شرکت (مدارک مانند صورت‌های مالی)
  • مدارک حواله بانکی به ایالات متحده برای خرید شرکت یا سرمایه‌گذاری در آن
  • قرارداد مشارکت در شرکت، اساسنامه یا سهام و مجوزهای آن (مدارک ایجاد کسب و کار)
  • اثبات سرمایه‌گذاری مانند قراردادها، رسیدها یا صورتحساب‌های بانکی
  • برنامه کاری شرکت که نشان دهنده مفید بودن آن برای اقتصاد آمریکا است.

و برخی مدارک دیگر که با توجه به نوع تجارت، از طرف اداره مهاجرت آمریکا تعیین خواهد شد.

مراحل دریافت ویزای E2 آمریکا؛ گام به گام

متقاضیان دریافت ویزای E2 که در کشور خود ساکن هستند، برای اخذ این ویزا باید روند زیر را در پیش بگیرند:

  1. مشورت با مشاورین حوزه مهاجرت به آمریکا و بررسی وضعیت خود
  2. انتخاب ایالتی در آمریکا برای سکونت و سرمایه‌گذاری
  3. انتخاب نوع فعالیت تجاری و سرمایه‌گذاری یا راه اندازی کسب و کار (در صورت راه اندازی شرکت، باید روند ثبت شرکت را با وکیل یا مشاور مهاجرتی خود پیش ببرید)
  4. تکمیل شرایط لازم برای دریافت این ویزا و مدارک درخواستی (مدارک سرمایه گذاری باید کامل باشند)
  5. تهیه بیزینس پلن 5 ساله برای سرمایه گذاری یا شرکت تازه تاسیس مطابق با قوانین آمریکا
  6. تکمیل مدارکی که قانونی بودن سرمایه را نشان می‌دهند.
  7. تکمیل فرم‌های درخواستی و ارسال آن‌ها به اداره مهاجرت
  8. انتظار برای تایید فرم‌های ارسالی و تعیین زمان مصاحبه حضوری
  9. شرکت در مصاحبه
  10. در صورت تایید مدارک و صدور ویزا، تهیه بلیط و سفر به این کشور

توجه داشته باشید که تمامی مراحل را با وکیل مهاجرتی خود پیش ببرید. زیرا کوچک‌ترین نقص یا اشتباهی در مدارک یا فرم‌های ارسالی منجر به برگشت یا رد درخواست شما خواهد شد.

تفاوتی بین دریافت ویزای E2 آمریکا و تغییر وضعیت به آن وجود دارد؟

بله منظور از تغییر وضعیت به E2 این است که متقاضی در آمریکا (به صورت قانونی یا غیر قانونی) حضور دارد. اما نوع مجوز حضور یا ویزای آن E2 نیست. تفاوت بین دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و تغییر وضعیت به E-2 به فاکتورهای خاصی بستگی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • آیا متقاضی در آمریکا حضور دارد یا هنوز به این کشور وارد نشده است؟ در صورتی که متقاضی در کشور مبدا خود باشد، باید روند دریافت ویزا را از کنسولگری پیگیری کند. اما اگر در ایالات متحده حضور دارد باید به اداره مهاجرت مراجعه کند.
  • آیا متقاضی به صورت قانونی در آمریکا حضور دارد؟ در صورت قانونی بودن، متقاضی باید برای تغییر وضعیت خود به اداره مهاجرت مراجعه کرده و مدارک لازم را ارائه دهد.
  • متقاضی چقدر سریع به ویزای E2 نیاز داشته باشد؟ روند بررسی ویزای E2 بسیار سریع است. به همین دلیل اغلب افراد این ویزا را درخواست می‌دهند.
  • آیا متقاضی قصد سفر به خارج از آمریکا را دارد یا خیر؟
  • میزان سرمایه‌گذاری متقاضی چقدر است؟

هر کدام از این سوالات در تغییر وضعیت به ویزای سرمایه‌گذاری یا دریافت آن نقش دارند.

روند اخذ ویزا یا تغییر وضعیت به طبقه بندی E2 برای افراد ساکن در آمریکا

روند تغییر وضعیت و دریافت ویزای سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری یا کارمندی که در آمریکا حضور دارد به صورت زیر است:

  • اگر سرمایه گذار معاهده در حال حاضر در ایالات متحده در وضعیت غیر مهاجر قانونی است؛ می‌تواند فرم I-129 را برای درخواست تغییر وضعیت به طبقه‌بندی E-2 ارسال کند.
  • اگر کارمند مورد نظر در حال حاضر در ایالات متحده در وضعیت غیر مهاجر قانونی است، در صورت واجد شرایط بودن، کارفرمای او باید فرم I-129 را از طرف کارمند ارسال کند.

روند اخذ ویزای E-2 برای افراد خارج از آمریکا

افرادی که خارج از آمریکا هستند، برای درخواست ویزای سرمایه‌گذاری E2 باید از طریق کنسولگری اقدام کنند. برای اطلاع از تمامی جزئیات (شرایط و مدارک مورد نیاز) به وب سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده مراجعه کنید. زیرا در اغلب موارد مدارک و شرایط مورد نیاز برای افراد مقیم کشورهای مختلف متفاوت است.

مدت زمان دریافت ویزای E2 چقدر است؟

سه مرحله اصلی در فرآیند اخذ ویزای E2 تعیین کننده طول دوره دریافت آن است. این سه مرحله عبارتند از:

  • گردآوری اسناد: تکمیل تمامی مدارک و شرایط لازم برای دریافت این ویزا که حدود یک ماه طول می‌کشد.
  • آماده سازی حقوقی: تکمیل و ارسال پرونده مهاجرت به آمریکا توسط وکیل مهاجرتی به اداره‌های مربوطه که حدود 2 هفته طول می‌کشد. بعد از آن تکمیل و ارسال درخواست ویزای سرمایه‌گذاری ارسال خواهد شد.
  • پردازش پرونده در کنسولگری یا تغییر وضعیت متقاضی: بررسی پرونده توسط کنسولگری بین 2 تا 3 ماه طول خواهد کشید.

متقاضیانی که تمایل دارند می‌توانند با پرداخت هزینه اضافی که 2500 دلار است، روند بررسی پرونده خود را تسریع کنند. با پرداخت این هزینه، مدت زمان بررسی پرونده به 15 روز کاهش خواهد یافت.

مزایای ویزای E-2 آمریکا چیست؟

با توجه به توضیحات داده شده در مورد نوع، شرایط، مدارک و مراحل دریافت این ویزا باید گفت که مزایای آن عبارتند از:

  • راه اندازی کسب و کاری جدید یا شراکت در یک کسب و کار فعال در آمریکا
  • امکان همراهی همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال با خود
  • همسر متقاضی در صورت داشتن شرایط کافی می‌تواند مجوز کار دریافت کنند و در آمریکا شاغل شود.
  • دریافت امکانات رفاهی و تحصیلی عالی برای فرزندان
  • برای سرمایه‌گذاری در آمریکا که شرط اصلی دریافت ویزای E2 است، حداقل مبلغی مشخص نشده است. حتی سرمایه‌گذاری‌های کمتر از 50000 دلار نیز واجد شرایط دریافت این ویزا است.
  • دارنده این ویزا بدون محدودیت می‌تواند ویزای خود را بارها تمدید کند. در مواردی برخی از دارندگان این ویزا به مدت 15 سال در آمریکا ساکن بوده‌اند.

لازم به ذکر است که برخلاف سایر ویزاهای غیر مهاجرتی، برای دریافت ویزای E2 نیازی به حفظ اقامت خارجی ندارید.

کشورهای مجاز برای اخذ ویزای E2

برای واجد شرایط شدن در کسب ویزای E2 بحث تابعیت کشوری که با آمریکا معاهده بسیار مهم است. در ادامه جدولی از کشورهایی که با آمریکا رابطه تجاری، بازرگانی یا کشتیرانی دارند را معرفی خواهیم کرد:

آلبانی آرژانتین ارمنستان استرالیا اتریش
آذربایجان بحرین بنگلادش کلمبیا جمهوری چک
بلژیک بلغارستان اتیوپی کنگو دانمارک
بولیوی کامرون فنلاند کنگو اکوادور
بوسنی و هرزگوین کانادا فرانسه کاستاریکا مصر
آلمان شیلی گرجستان کرواسی استونی
گرانادا ایتالیا قزاقستان لیبریا مولداوی
هندوراس جامائیکا کوزوو لیتوانی مغولستان
ایرلند ژاپن قرقیزستان لوکزامبورگ مونته نگرو
اسرائيل اردن لتونی مکزیک مراکش
هلند نیوزلند نروژ عمان پاکستان
پاناما لهستان سنگال اسلوونی سری لانکا
پاراگوئه رومانی سنگاپور کره جنوبی سورینام
فیلیپین صربستان جمهوری اسلواکی اسپانیا سوئد
سوئیس توگو ترینیداد و توباگو ترکیه انگستان
تایوان تایلند تونس اوکراین

متاسفانه کشور ما ایران به دلیل عدم معاهده تجاری و بازرگانی با آمریکا در این لیست قرار ندارد. در این حالت شهروندان ایرانی امکان درخواست ویزای E2 را ندارند. اما راهکارهایی برای دریافت این ویزا وجود دارد که باید با مشاورین متخصص این حوزه صحبت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با کارشناسان رسام مشورت کنید.

تفاوت ویزای E1 و E2 چیست؟

منظور از ویزای E1 آمریکا، ویزایی است که به تاجر یا کارمند شاغل در شرکتی که با آمریکا مراوده تجاری- بازرگانی دارد داده می‌شود. در این طرح نیز تاجر یا کارمندان باید از اتباع کشورهایی باشد که با آمریکا معاهده تجاری دارد. پس می‌توان گفت که دو ویزای E1و E2 شباهت‌ها و تفاوت‌هایی باهم دارند. برخی از مهم‌ترین تفاوت‌های ویزای E1 و E2 عبارتند از:

معیارهای تفاوت بین دو ویزا ویزای E1 ویزای E2
تمرکز در اعطای ویزا افزایش تجارت آمریکا با دیگر کشورها افزایش میزان سرمایه گذاری خارجی در آمریکا
هدف از اعطای ویزا به مهاجرین افزایش و تسهیل فعالیت‌های تجاری USA با کشورهای معاهده افزایش سرمایه‌گذاری موفق و رشد اقتصادی
دریافت ویزا تجارت کالا یا خدمات با آمریکا انجام سرمایه‌گذاری قابل توجه در این کشور
حداقل میزان سرمایه یا حجم تجارت حداقل میزانی برای حجم تجارت یا ارزش پولی آن‌ها تعیین نشده است. حداقل میزان سرمایه‌گذاری مشخص نشده است اما میزان سرمایه بالا قابل توجه باشد.

این دو ویزا در مراحل و مدارک درخواستی نیز باهم تفاوت‌هایی دارند.

هزینه‌های ویزای E2 آمریکا چقدر است؟

دریافت ویزای E2به غیر از مبالغی که برای سرمایه‌گذاری در این کشور باید خرج شود، هزینه‌های اداری نیز دارد. این هزینه‌های اداری برای موارد زیر خرج خواهند شد:

  • هزینه دریافت پاسپورت یا تمدید آن
  • هزینه درخواست ویزا
  • فرم DS-160
  • هزینه‌های تکمیل و ترجمه مدارک
  • هزینه اخذ وکیل
  • بیومتریک
  • سفر به کشور همسایه برای شرکت در مصاحبه حضوری

علت سفر به کشورهای همسایه برای حضور در کنسولگری آمریکا است. زیرا این کشور در ایران کنسولگری فعال ندارد.

با مجموعه رسام، می‌توانید ویزای E2 آمریکا را دریافت کنید

در لیست کشورهایی که با آمریکا معاهده تجاری، بازرگانی یا کشتیرانی دارند، کشور ما، ایران وجود ندارد. زیرا این دو کشور هیچ گونه رابطه تجاری و بازرگانی قانونی با هم ندارند. به همین علت ایرانیان به صورت مستقیم امکان درخواست این ویزا را ندارند. اما روش‌های خاصی برای دریافت این ویزا برای ایرانیان وجود دارد که تنها کارشناسان خبره مهاجرتی از آن‌ها با خبر هستند.

به همین علت اگر تمایل به دریافت ویزای E2 دارید، با مشاورین متخصص رسام مشورت کنید. کارشناسان رسام به دلیل تجربه کاری بالا و پرونده‌های متعدد مهاجرتی، از تمامی قوانین مطلع هستند. به همین علت با راهکارهای قانونی و تبصره‌های خاص آشنایی کامل دارند.

برای ارتباط با هلدینگ رسام می‌توانید با شماره تماس 02188566803 الی 6 تماس بگیرید. شماره واتس آپ این مجموعه 09026615141 است. همچنین امکان ارسال ایمیل به آدرس info@rasamholding.com وجود دارد. در صورت تمایل به مشاوره حضوری می‌توانید به آدرس درج شده در انتهای سایت مراجعه کنید.

 


 

سوالات متداول در مورد ویزای E2 آمریکا

با ویزای E2 چه مدتی در آمریکا می‌توانم اقامت داشته باشم؟

طول مدت اقامت با ویزای E2 به مدت 2 سال است، اما دارندگان آن می‌توانند به تعداد نامحدود این ویزا را تمدید کنند.

آیا سرمایه‌گذاری مشخصی برای دریافت ویزای E2 باید انجام شود؟

خیر. میزان سرمایه‌گذاری برای دریافت ویزای E2 مشخص نشده است. اما سرمایه گذار معاهده باید حداقل 50 درصد از مالکیت شرکت را داشته باشد یا مبلغ قابل توجهی را سرمایه گذاری کند.

برای دریافت ویزای سرمایه گذاری باید بیزینس پلن ارائه شود؟

بله. برای دریافت این ویزا سرمایه گذار باید طرح تجاری خود را برای سرمایه‌گذاری که انجام می‌دهد ارائه دهد. در این طرح باید نشان داده شود که شرکت خریداری شده یا راه اندازی شده برای اقتصاد آمریکا مفید است.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Some of your fields has duplicated datanames, please fix it