اخذ ویزای تحصیلی F1 آمریکا

ویزا تحصیلی F1 آمریکا فرصتی بی‌نظیر برای کسب دانش و تجربه‌های فرهنگی فراهم می‌کند. ویزای F1 به دانشجویان خارجی این امکان را می‌دهد تا در موسسات آموزشی، دانشگاه‌ها یا کالج‌های معتبر آمریکا تحصیل کنند. در این صفحه از وبسایت هلدینگ مهاجرتی رسام به معرفی ویزای تحصیلی F1، مدارک، هزینه‌ها و شرایط دریافت آن می‌پردازیم. همچنین تفاوت ویزای F1 را با ویزاهای تحصیلی F2 و J1 بررسی می‌کنیم. مهم است بدانید که می‌توان ویزای تحصیلی F1 را با شرایطی خاص به گرین کارت و اقامت دائم تبدیل کرد. با خواندن این مطالب این صفحه اطلاعات موردنیاز خود برای مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای تحصیلی F1 را به دست می‌آورید.

فهرست مطالب

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای تحصیلی F1؛ پرطرفدارترین ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی F1 یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین روش‌ها برای ویزای تحصیلی آمریکا و پس از آن اقامت در ایالت متحده است. با ویزای F1 دانشجویان می‌توانند به‌صورت تمام‌وقت در آمریکا تحصیل کنند. کسانی که این ویزا را دریافت می‌کنند این امکان برایشان فراهم می‌شود تا در دوره‌های مختلف تحصیلی، از دوره‌های زبان انگلیسی تا مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا شرکت نمایند.

دارندگان این ویزا می‌توانند به شکلی محدود (20 ساعت در هفته) در محوطه دانشگاه کار کنند. در برخی شرایط خاص، اجازه کار خارج از محوطه دانشگاه نیز برای دانشجویان صادر می‌شود. ویزای F1 فرصت‌های فراوانی را برای کسب دانش و تجربه‌های حرفه‌ای در یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان برای شما فراهم می‌آورد. برای دریافت این ویزا باید مراحلی را پشت‌سر بگذارید که در ادامه با جزئیات این مراحل آشنا می‌شویم.

شرایط اخذ ویزای F1 آمریکا؛ پنج مورد ضروری

برای دریافت ویزای تحصیلی F1 آمریکا لازم است 5 شرط ضروری محقق شود. این شرایط به شرح زیر است:

پذیرش از مؤسسه آموزشی معتبر

باید در یک برنامه آموزشی «آکادمیک»، برنامه آموزشی زبان‌محور یا برنامه‌ شغلی در مؤسسه‌ای معتبر ثبت‌نام کنید و پذیرش شوید.

تأیید SEVP و اداره مهاجرت

افزایش میزان پذیرش از طرف اداره مهاجرت (از سال 2018 ظرفیت از 8000 به حدود 40000 نفر در سال افزایش یافته)

مهارت کامل در زبان انگلیسی

باید به زبان انگلیسی مسلط باشید یا در دوره‌هایی ثبت‌نام کرده باشید که به‌منظور پیشرفت در آموزش زبان انگلیسی طراحی شده‌اند.

تمکن مالی

برای تمام دوران تحصیل خود در آمریکا بودجه کافی فراهم کنید.

وابستگی به میهن

باید دلایلی قوی برای بازگشت به کشور خود داشته باشید تا نشان دهید قصد اقامت شما در آمریکا موقت بوده و فقط برای تحصیل است.

 نکته مهمی که درباره شرایط اخذ ویزای F1 باید به آن توجه داشته باشید انتخاب مؤسسه آموزشی معتبر است. بنابراین، برای تعیین مؤسسه یا دانشگاهی که قصد تحصیل دارید حتماً بررسی‌های لازم را انجام داده و با کسانی که این مسیر را پیموده‌اند مشورت کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی F1 آمریکا؛ مواردی که باید آماده کنید

پس از این که مطمئن شدید شرایط دریافت ویزای F1 را دارید، نوبت به آماده‌سازی مدارک می‌رسد. این مدارک در سایت اداره مهاجرت و گمرک آمریکا ثبت شده است. برای آگاهی از مدارک به فهرست زیر نگاهی بیندازید:

دریافت فرم I-20

پس از پذیرش، مؤسسه آموزشی برای شما فرم I-20 را صادر می‌کند. این فرم گواهی صلاحیت برای وضعیت دانشجوی غیرمهاجر است. این فرم را مسئول مرتبط در مؤسسه آموزشی باید امضاء کند.

رسید پرداخت هزینه SEVIS

شما باید هزینه SEVIS را پرداخت کرده و رسید آن را همراه داشته باشید. این هزینه برای ثبت‌نام در سیستم اطلاعاتی دانشجویان و گردشگران الزامی است.

تکمیل فرم DS-160

این فرمِ آنلاین درخواست ویزای غیرمهاجرتی است که باید تکمیل کرده و هزینه‌های مربوطه را پرداخت نمایید.

پاسپورت معتبر

پاسپورت شما باید دست‌کم شش ماه بیشتر از مدت زمان اقامت شما در آمریکا اعتبار داشته باشد.

مدارک مالی

برای نشان‌دادن تمکن مالی خود باید مدارک لازم را آماده سازید. باید ثابت کنید که می‌توانید از عهده هزینه‌های تحصیل و زندگی در آمریکا برآیید.

مدارک تحصیلی

لازم است مدارک تحصیلی قبلی و نمرات آزمون‌های استاندارد مثل تافل یا آیلتس را آماده نمایید.

مدارک وابستگی به میهن

مدارکی را در دست داشته باشید که نشان ‌دهد پس از پایان تحصیل قصد بازگشت به میهن خود را دارید.

مدارک شخصی هویت

شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت (برای آقایان)

در رابطه با مدارک همیشه دقت لازم را داشته باشید. به زمان اعتبار پاسپورت حتماً توجه کنید. عکس باکیفیت تهیه نمایید. مدارک تحصیلی خود را در مراکز معتبر به زبان انگلیسی ترجمه کنید. برای وابستگی به میهن حساسیت خاصی وجود دارد، پس حتماً مدارک تمکن مالی و وابستگی خانوادگی را تکمیل کنید. تمامی این موارد برای این است که نشان دهید قصد بازگشت به کشور خود را دارید.

تمامی مراحل اخذ ویزای F1؛ گام به گام تا دریافت ویزای F1

برای اخذ ویزای تحصیلی F1 آمریکا لازم است مراحل متعددی را بگذرانید. از پرکردن فرم DS-160 گرفته تا پرداخت هزینه‌های ثبت‌نام و تعیین وقت مصاحبه، برای این که با جزئیات این مراحل آشنا شوید این بخش از مقاله را با دقت بخوانید. مراحل اخذ ویزای موقت تحصیلی در ایالت متحده به‌طور کلی به شرح زیر است:

1- تکمیل فرم DS-160

برای درخواست تمامی ویزاهای غیرمهاجرتی از جمله ویزای تحصیلی F1 پرکردنِ فرم DS-160 ضروری است. در این مرحله از شما درخواست می‌شود عکس خود را آپلود کنید. توجه داشته باشید که عکس باید با شرایط مدنظر سایت اداره مهاجرت هماهنگ باشد. در پایان، صفحه تأییدیه را چاپ کرده و هنگام مصاحبه به سفارت یا کنسولگری آمریکا تحویل دهید.

2- هزینه‌ی درخواست ویزا

پس از تکمیل فرم باید هزینه‌ای را برای درخواست ویزا پرداخت کنید. این هزینه در سال 2024 به قیمت 185 دلار است. این هزینه به‌منظور تعیین زمان مصاحبه گرفته می‌شود. حتی اگر ویزای شما به هر دلیلی رد شود و ویزا برایتان صادر نشود این هزینه به شما بازنمی‌گردد. پس در محاسبه هزینه‌های خود به بازگشت‌ناپذیری آن توجه داشته باشید.

3- پرداخت هزینهSEVIS

در این مرحله باید فرم I-20 را تکمیل کنید. این فرم شامل مشخصات دانشجویی، جزئیات برنامه آموزشی، برآورد هزینه‌های تحصیل و منابع مالی است. پس از پرکردن فرم، یک شماره SEVIS به شما اختصاص داده می‌شود. سپس باید با تکمیل فرم I-901 به‌صورت آنلاین در وب سایت اداره مهاجرت و گمرک (ICE) هزینه SEVIS را بپردازید. پرداخت هزینه SEVIS باید دست‌کم 3 روز قبل از مصاحبه انجام شود. SEVIS فقط یک سال اعتبار دارد. در سال 2024 هزینه SEVIS به مبلغ 350 دلار آمریکاست. رسید پرداختی را حتماً نزد خود نگه دارید.

4- گردآوری مدارک موردنیاز

مدارک ضروری برای اخذ ویزای تحصیلی F1 را گردآوری کنید. تمامی اسناد و مدارکی که لازم است در روز مصاحبه و همچنین هنگام ورود به آمریکا همراه خود داشته باشید. تمامی مدارک موردنیاز در قسمت‌های قبلی مقاله در بخش مربوط به شرایط دریافت ویزای F1 و همچنین بخش مربوط به مدارکِ موردنیاز اخذ ویزای تحصیلی F1 توضیح داده شده است. در صورتی که مدارک را فراموش کردید به بخش‌های قبلی مقاله مراجعه کنید.

5- برنامه‌ریزی برای زمان مصاحبه

پس از تکمیل فرم‌ها و پرداخت هزینه‌ها، وقت مشخصی را برای حضور در سفارت یا کنسولگری آمریکا جهت انجام مصاحبه تعیین فرمایید. برنامه‌ریزی‌های لازم را برای تعیین وقت مصاحبه انجام دهید تا در تعیین روز مصاحبه با مشکلی مواجه نشوید. از آنجایی که سفارت آمریکا در ایران حضور ندارد، برای تعیین سفارت مدنظر خود می‌توانید با مشاوران هلدینگ رسام صحبت کرده و بهترین سفارت را انتخاب کنید.

6- حضور در سفارت خانه برای مصاحبه ویزا

در روز تعیین‌شده برای مصاحبه در کنسولگری منتخب خود حاضر شوید. به سؤالات مربوطه پاسخ دهید که افسر کنسولگری مطرح می‌کند. این پرسش‌های روز مصاحبه به‌طور خلاصه عبارتند از: پیشینه کاری و تحصیلی، برنامه‌های تحصیلی پس از پایان دوره تحصیل در آمریکا، برنامه‌های تحصیلی که قصد شرکت در آن را دارید، تمکن مالی، وابستگی‌های میهنی و غیره.

7- صدور ویزا

در صورتی که آمریکا ویزای شما را تأیید کند، ویزا صادر می‌گردد. اگر نیاز به پردازش اداری بیشتر باشد، کنسولگری شما را در جریان می‌گذارد. صدور ویزا به معنای اجازه ورود شما به خاک ایالت متحده است. پس از ورود به آمریکا مدارک شما بررسی می‌شود. در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد و تمامی مدارک کامل و معتبر باشند می‎‌توانید برای ثبت‌نام در مؤسسه مدنظر خود اقدام کنید.

8- سفر به ایالت متحده آمریکا

بلأخره وقت آن رسیده که خود را آماده سفر به ایالت متحده کنید. احتمالاً لحظات بسیار دلچسب و هیجان‌انگیزی منتظر شما خواهد بود. بهتر است مقدمات سفر را کمی زودتر از موعد مقرر آماده سازید. حداکثر 30 روز قبل از تاریخ شروع درج‌شده در فرم I-20 به آمریکا سفر کنید. ویزا و فرم I-20 خود را در مرز به افسر گمرک و حفاظت مرزی ایالت متحده نشان دهید. پس از بررسی مدارک می‌توانید وارد آمریکا شوید.

9- گزارش به مؤسسه آموزشی

 پس از ورود به آمریکا به مؤسسه آموزشی که از آن پذیرش گرفته‌اید خود را معرفی کنید. مراحل ثبت‌نام و گزارش‌دهی اولیه را انجام دهید. مدارک خود را ارائه داده و مطمئن شوید که اطلاعاتتان در SEVIS ثبت شده باشد. مدارکی که باید در این مرحله به مؤسسه آموزشی تحویل دهید شامل ویزای F1، فرم I-20، رسید پرداخت هزینه SEVIS و هر مدرک دیگری می‌شود که مؤسسه قبلاً درخواست کرده است.

گزارش به مؤسسه آموزشی مرحله‌ای حیاتی است که به دانشجو اطمینان می‌دهد قانوناً وارد آمریکا شده و آماده‌ شروع تحصیلات خود است. لازم به ذکر است که هزینه‌های SEVIS و هزینه درخواست ویزا دو هزینه مجزا هستند. هزینه SEVIS به سیستمِ نگهداری و مدیریت اطلاعاتِ دانشجویان و گردشگران مربوط می‌شود که وزارت امنیت داخلی آمریکا مسئولیت آن را بر عهده دارد. هزینه درخواست ویزا برای پوشش‌دادن درخواست ویزا از طریق وزرات امور خارجه آمریکاست.

تفاوت ویزای F1 و F2؛ مهاجرت اعضای خانواده با ویزای F2

شخصی که واجد شرایط اخذ ویزای تحصیلی F1 باشد، می‌تواند همسر و فرزندانِ کمتر از 21 سال خود را نیز به آمریکا ببرد. ویزای F2 برای اعضای خانواده این دسته از دانشجویان صادر می‌شود. در جدول زیر به تفاوت‌های عمده این دو نوع ویزا اشاره شده است:

فاکتورهاویزای F1ویزای F2
هدف از اقامتبرای دانشجویانی که قصد دارند تمام‌وقت در مدارس، کالج‌ها، دانشگاه‌ها یا مؤسسات آموزشی آمریکا تحصیل کنند.برای اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر 21 سال) دانشجویانی که با ویزای F1 در آمریکا تحصیل می‌کنند.
مدت زمان اقامت

تا زمانی که برای تحصیل ثبت‌نام کرده و ایالت متحده آن را تأیید کرده است.

دارندگان این ویزا می‌توانند تا زمانی که ویزای F1 معتبر است در ایالت متحده آمریکا بمانند.
حق کاردانشجویان با ویزای F1 می‌توانند در برخی شرایط خاص کار کنند، مثلاً کار در محوطه دانشگاه یا کار  عملی در زمینه تحصیلی خودشان.دارندگان ویزای F2 مجاز به کار در آمریکا نیستند.
شرایط تحصیلیدانشجویان با ویزای F1 باید در یک برنامه تحصیلی تمام‌وقت ثبت‌نام کرده و پیشرفت تحصیلی رضایت‌بخشی داشته باشند.همسری که دارنده ویزای F2 است می‌تواند به‌صورت نیمه‌وقت تحصیل کند. فرزندان دارنده ویزای F2 نیز می‌توانند تا مقطع دبیرستان به‌صورت تمام‌وقت تحصیل کنند.

دارندگان ویزای F2 اجازه کار در آمریکا ندارند. برای تحصیل هم فقط می‌توانند به شکل نیمه‌وفت اقدام نمایند. این تفاوت‌ها نشان می‌دهد که هر کدام از این ویزاها برای شرایط و نیازهای خاصی طراحی شده‌اند. بنابراین آگاهی از نوع ویزا و تناسب آن با شرایط افراد ضروری است.

تفاوت ویزای F1 و J1؛ فاکتورهای مهمی که باید بدانید

ویزای J1 آمریکا و F1 هر دو برای دانشجویان و محققان بین‌المللی صادر می‌شود که قصدِ مهاجرت تحصیلی یا پژوهشی به آمریکا را دارند. با وجود این که هر دو ویزایF1 و J1تحصیلی هستند، ولی در اهداف، وضعیت تأمین مالی، حق کار و اقامت پس از پایان تحصیل با هم تفاوت دارند. در ادامه به تفاوت‌های اساسی این دو ویزا اشاره می‌شود:

فاکتورهاویزای F1ویزای J1
هدف اصلیاین ویزا برای دانشجویانی است که قصد دارند تمام‌وقت در مدارس، کالج‌ها، دانشگاه‌ها یا مؤسسات آموزشی آمریکا تحصیل کنند.ویزای J1 مخصوص دانشجویان، اساتید و محققانی است که با هدف تبادل فرهنگی و آموزشی یا تبادل نیروی کار قصد سفر به آمریکا را دارند.
تأمین مالیدانشجویان باید اثبات کنند که منابع مالی کافی برای پوشش هزینه‌های تحصیل و زندگی در مدت اقامت خود در آمریکا را دارند.دانشجویان J1 می‌توانند منابع مالی خود را از طریق اسپانسرها یا دولت یا سایر نهادهای بین‌المللی تأمین کنند.
حق کاردانشجویان با ویزای F1 در داخل دانشگاه به‌مدت حداکثر 20 ساعت در هفته در طول ترم تحصیلی و تمام‌وقت در تعطیلات مجاز به کار هستند.دانشجویان با ویزای J1 می‌توانند با تأیید اسپانسر خود در آمریکا کار کنند. همچنین، مجاز به کار تا 20 ساعت در هفته در طول تحصیل و تمام‌وقت در تعطیلات هستند.
اقامت پس از تحصیلبعد از اتمام تحصیلات، دانشجویان F1 می‌توانند تا 60 روز در ایالت متحده بمانند.بعد از اتمام تحصیلات دانشجویان J1 ظرف مدت 30 روز باید آمریکا را ترک کنند.

برای دارندگان ویزای J1 شرط بازگشت به کشور مبدأ وجود دارد. طبق این شرط، افرادی که با حمایت نهادهای دولتیِ کشور مبدأ و آمریکا برای تحصیل به ایالت متحده سفر کرده‌اند باید به‌مدت دو سال به کشور خود بازگردند. هدف از این بازگشت آن است که شرکت‌کنندگان تجارب و مهارت‌هایی که کسب کرده‌اند به کشور خود انتقال دهند. کارآفرینی یا آموزش از جمله اقداماتی است که افراد می‌توانند در این مدت دو سال در میهن خود انجام دهند.

تبدیل ویزای F1 به گرین کارت؛ مسیری ممکن اما سخت!

تبدیل ویزای F1 به اقامت دائم یا گرین کارت آمریکا امکان‌پذیر، ولی پیچیده‌ است. برای این کار می‌توانید از راه‌های متعددی استفاده کنید. افراد بسته به شرایط شخصی خود می‌توانند یکی از روش‌های ممکن را برای تبدیل ویزای F1 به گرین کارت امتحان کنند. در زیر چند روش معمول برای تبدیل ویزای F1 به گرین کارت توضیح داده شده است:

استخدام از سوی کارفرما و ویزای H-1B

یکی از معمول‌ترین روش‌ها برای تبدیل F1 به گرین کارت؛ اشتغال است. کارفرما باید برای شما درخواست ویزای H1B بدهد. پس از دریافت ویزای H-1B می‌توانید حداکثر 6 ماه در آمریکا کار کنید. کارفرما می‌تواند از وزارت کار ایالت متحده نوعی گواهی  مبنی بر منحصربه‌فردبودن شرایط فرد برای تصاحب شغل در آمریکا دریافت کند. این گواهی باید نشان دهد هیچ کارگر آمریکایی واجد شرایطِ لازم برای شغلی نیست که کارفرما آن را برای شما درخواست کرده است. پس از درخواست کارفرما و تأیید USCIS ویزای F1 شما ممکن است به گرین کارت تبدیل شود.

ازدواج با شهروند یا مقیم دائم آمریکا

اگر با شهروند یا مقیم همیشگیِ آمریکا ازدواج کنید شاید بتوانید برای اقامت دائم خود اقدام کنید. البته ازدواج باید بر اساس شرایط معمول و واقعی باشد. یعنی ازدواج نباید صوری باشد. پس از ازدواج قانونی، امکان اقدام برای دریافت گرین کارت فراهم می‌شود. برای ازدواج هر دو نفر باید در سن قانونی ازدواج و مجرد باشند. در اکثر ایالت‌های آمریکا سن قانونی برای ازدواج 18 سال است. البته در برخی از ایالت‌ها مانند نیویورک و ویرجینیا با رضایت والدین و شرایط خاص سن ازدواج به 16 سال هم می‌رسد.

برنامه‌های خاص (مثل ویزای EB-5 یا EB-1)

ویزای EB5 مخصوص کسانی است که بتوانند حداقل 900 تا 1.8 ملیون دلار در یک پروژه تجاری در ایالت متحده سرمایه‌گذاری کنند. این افراد باید دست‌کم 10 شغل تمام‌وقت برای کارگران آمریکایی ایجاد نمایند. ویزای EB1 نیز مخصوص کسانی است که توانایی یا استعداد خاصی دارند. این افراد باید شواهد و اسنادی نشان دهند که گویای توانمندی علمی، هنری، تجاری یا ورزشی خاص آنها باشد.

درخواست پناهندگی

اگر شرایط پناهندگی داشته باشید می‌توانید درخواست پناهندگی دهید. پس از یک سال از تاریخ اعطای پناهندگی، می‌توانید برای تقاضای گرین کارت اقدام کنید. این فرآیندها نیاز به دقت و پیگیری دارد. پس بهتر است حتماً با وکلای متخصص در این زمینه مشورت کنید.

هزینه‌های لازم برای دریافت ویزای تحصیلی F1 آمریکا؛  بررسی هزینه‌های ضروری

دریافت ویزای تحصیلی F1 هزینه‌های متعددی دارد. برخی از این هزینه‌ها ضروری و برخی دیگر جانبی هستند. بسته به شرایط و دانشگاه هزینه‌های شما می‌تواند متغیر باشد. هزینه‌های اساسی ویزای F1 به شرح زیر است:

شرح هزینه میزان هزینه
هزینه درخواست ویزا (VISA APPLICATION FEE)حدود 180 تا 190 دلار بوده و غیرقابل بازگشت است.
هزینه SEVISدر سال 2024 به مبلغ 350 دلار بوده و این هم قابل بازگشت نیست.
هزینه‌های دانشگاه که بسته به دانشگاه و شرایط پذیرش متغیر است.معمولا بین 10,000 تا 50,000 دلار یا بیشتر است.
هزینه‌های زندگی که شامل اجاره محل اقامت، خوراک، حمل‌ونقل و بیمه درمانی می‌شود.به صورت میانگین از 500 تا 15000 دلار یا بیشتر.

در کنار هزینه‌های اساسی، شما هزینه‌های جانبی مانند ترجمه مدارک، ارسال مدارک و سفر برای مصاحبه را خواهید داشت. مبلغ این هزینه‌ها بر اساس تعداد و نوع مدارک، انتخاب سفارت خانه، بلیط رفت و برگشت و محل اقامت در زمان سفر به کنسولگری متغیر است. برای به دست آوردن ریز جزیئیات هزینه‌ها اخذ ویزای تحصیلی آمریکا می‌توانید با کارشناسان مجموعه رسام ارتباط بگیرید و راهنمایی لازم را دریافت نمایید.

سوالات سفارت آمریکا برای ویزای دانشجویی؛ از اهداف تحصیلی تا برنامه‌های آینده

در مصاحبه ویزای دانشجویی F1 افسران کنسولگری ممکن است سؤالات متنوعی را از شما بپرسند. هدف از این پرسش‌ها، بررسی صلاحیت برای تحصیل و اطمینان از وضیعت مالی شما است. سؤالات معمولاً حول چند محوراصلی می‌چرخند:

حوزه سؤالاتسؤالات سفارت
اهداف تحصیلی

چرا این دانشگاه و رشته تحصیلی را انتخاب کردید؟

برنامه تحصیلی شما چیست؟ چگونه با هدف شغلی شما همخوانی دارد؟

چرا تصمیم به تحصیل در آمریکا گرفتید؟

چه مدرکی از پذیرش دانشگاه دارید؟

برنامه‌های آینده

برنامه‌تان بعد از اتمام تحصیلات چیست؟

آیا قصد بازگشت به کشور خود را دارید؟

چه برنامه‌هایی برای آینده شغلی خود دارید؟

وضعیت مالی

چگونه هزینه‌های تحصیل و زندگی خود را تأمین می‌کنید؟

چه کسی هزینه‌های شما را پرداخت می‌کند؟

آیا مدارکی برای اثبات منابع مالی خود دارید؟

پیشینه و خانواده

آیا قبلاً به آمریکا سفر کرده‌اید؟

آیا در ایالت متحده اقوام یا آشنایانی دارید؟

آیا ازدواج کرده‌اید؟ اگر بله، آیا همسر و فرزندانتان همراه شما می‌آیند؟

نیت بازگشت به کشور

 چه برنامه‌ای برای بازگشت به کشور بعد از اتمام تحصیلات خود دارید؟

شغل موردنظرتان پس از بازگشت چه خواهد بود و تحصیلات شما در آمریکا چه کمکی در این زمینه می‌کند؟

پرسش‌ها به افسران کنسولگری کمک می‌کند تا تشخیص دهند شما واقعاً قصد تحصیل دارید و بعد از آن نیز خواهان بازگشت به وطن خود هستید. مسئولان سفارت با این پرسش‌ها به منابع مالی شما آگاه شده و متوجه می‌شوند که آیا شما از عهده هزینه‌های خود برمی‌آیید یا خیر. دقت کنید هنگام پاسخ به سؤالات اعتمادبه‌نفس خود را حفظ کرده و در سخنان خود صداقت داشته باشید. میزان دقت و صلابت سخن در روند مصاحبه‌تان تأثیرگذار خواهد بود.

اخذ ویزای تحصیلی F1 به روشی آسان ومطمئن همراه با مجموعه هلدینگ رسام

در این مقاله ویزای تحصیلی F1 آمریکا را معرفی کردیم و شرایط، مدارک، هزینه‌ها و مراحل دریافت آن را در سال 2024 شرح دادیم. همچنین به بررسی تفاوت ویزای F1 با ویزاهای F2 و ویزای J1 امریکا پرداختیم. تمامی شرایط لازم برای تبدیل ویزای F1 به گرین کارت آمریکا را بیان کردیم. هدف ما این بود اطلاعات جامع و مفیدی درباره ویزای تحصیلی F1 و سایر ویزاهای مرتبط با آن ارائه دهیم. ویزای تحصیلی F1 فقط مخصوص تحصیل و کارهای آموزشی و پژوهشی در آمریکاست. با این ویزا می‌توانید کار نیمه‌وقت یا در برخی شرایط تمام‌وقت نیز در دانشگاه یا خارج از آن داشته باشید.

اگر می‌خواهید به‌آسانی و با خیالی مطمئن برای دریافت ویزای تحصیلی F1 اقدام کنید با متخصصان باتجربه هلدینگ رسام ارتباط بگیرید. هلدینگ رسام، سال‌ها تجربه و تخصص خود را در اختیار شما خواهد گذاشت. راه‌های ارتباطی این مجموعه عبارتند از:

هلدینگ رسام در شهرهای تهران، تورنتو و ارواین آمریکا نمایندگی فعال دارد. کارشناسان و وکلای مجموعه رسام شما را برای دریافت ویزای توریستی آمریکا، ویزای کاری و تحصیلی در امریکا و کشورهای پیشرفته اروپا همراهی می‌کنند. همراه با رسام فرآیند اخذ ویزا را با آرامش خیال  و به سرعت طی کنید.

پرسش‌های رایج درباره ویزای تحصیلی F1 آمریکا

حداکثر مدت معمول برای ویزای F1 وابسته به برنامه تحصیلی شما است. این مدت زمان می‌تواند از 5-4 ماه تا 5 سال و بیشتر برای مقاطع دکترا و بالاتر متغیر باشد.

دانشجویان با ویزای F1 معمولاً می‌توانند با محدودیت‌هایی کار کنند. البته، این کار باید با تحصیلات شما مرتبط باشد و مجوز لازم را داشته باشید.

خانواده شما می‌توانند برای دیدار با شما به آمریکا بیایند، اما آن‌ها باید از ویزای F2 برای سفر به آمریکا و دیدار شما استفاده کنند.

برای حفظ ویزای F1 دست‌کم هر نیم‌سال یک بار در مؤسسه آموزشی خود ثبت‌نام کنید. اسناد SEVIS خود را با مؤسسه آموزشی و مهاجرتی آمریکا به‌روزرسانی نمایید.

ویزای NIW فقط مخصوص افرادی است که قصد دارند با فعالیت‌های حرفه‌ای یا پژوهشی خود منافع ایالت متحده را تأمین کنند. ویزای NIW معمولاً به کارهای تحقیقاتی، توسعه فناوری و تجاری اختصاص داده می‌شود. همچنین ویزای NIW نیازی به تأیید کارفرما ندارد و شما بدون وابستگی به کارفرما و به‌صورت مستقل می‌توانید در آمریکا فعالیت‌های فناوری یا تحقیقاتی انجام می‌دهید. ویزای F1 کاملاً تحصیلی است و منحصر به اهدافی نیست که فقط منافع صرفِ آمریکا را مدنظر قرار داده باشند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Some of your fields has duplicated datanames, please fix it